Treci la conținutul principal

Despre noi

About us

Despre noi

  • Scopul nostru la Collagena Beauty este să vă ajutăm să obțineți o piele impecabilă și strălucitoare.
  • Oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și consiliere specializată pentru călătoriile dumneavoastră în îngrijirea pielii.
  • Cu ajutorul produselor noastre eficiente, recunoscute la nivel mondial, promovăm frumusețea naturală. Descoperiți strălucirea dvs. împreună!

Colagen bulgar hidrolizat:
Să vorbim despre de ce colagenul hidrolizat bulgar este atât de bun. Colagenul, un tip de proteină format din aminoacizi, are o formă asemănătoare unei triplă helix. Acest colagen are o greutate moleculară mare de aproximativ 360.000 D și are trei lanțuri de peptide cu 19 aminoacizi esențiali în fiecare. Unul dintre acești aminoacizi, hidroxiprolina, se potrivește bine cu colagenul.

Pentru a-și exercita beneficiile, moleculele normale de colagen nu pot pătrunde adânc în piele din cauza dimensiunilor lor mari. În forma lor naturală, sunt mai bune pentru utilizarea medicală, cum ar fi pansamentele pentru răni și suturile chirurgicale, decât pentru produsele de îngrijire a pielii care doresc să mențină pielea tânăr și frumos.


Cercetătorii au descoperit că pentru ca colagenul să aibă un impact pozitiv asupra pielii la nivel molecular, trebuie să fie procesat în fragmente mai mici, în special între 3000 și 5000 D. Aici intervine Colagenul Hidrolizat brevetat bulgăresc, deoarece a fost proiectat să aibă dimensiunea potrivită pentru a beneficia eficient pielii și a contribui la regenerarea și menținerea sa.