Treci la conținutul principal

Întrebări frecvente

 

Cum pot să iau legătura cu Collagena Beauty?

Ne poți trimite un email la info@collagenabeauty.com, unde echipa noastră de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să te ajute cu orice ai nevoie!

Livrati in toată lumea?

Nu, livrăm doar în România.

De unde se fac livrările?

Livrăm din Bulgaria.

Pot să modific sau să anulez comanda mea?

Deoarece ne străduim să procesăm comenzile cât mai rapid posibil, trebuie să solicitați orice modificare/anulare în decurs de 2 ore de la plasarea comenzii. Toate solicitările după această perioadă vor fi respinse. Comanda dvs. poate fi returnată pentru un ramburs complet după ce este primită.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm toate cardurile de credit principale (VISA, Mastercard, AMEX) și plățile prin PayPal.

Când va fi procesată comanda mea?

Toate comenzile sunt gestionate și expediate din depozitul nostru. Vă rugăm să acordați timp suplimentar pentru procesarea comenzii dvs. în perioadele de sărbători și reduceri. Procesăm comenzile de luni până vineri. Comenzile vor fi procesate în aceeași zi din data comenzii și expediate în ziua următoare după ziua de procesare. Vă rugăm să rețineți că nu expediem în weekend.Toate comenzile sunt procesate și expediate din depozitul nostru. Vă rugăm să acordați timp suplimentar pentru ca comanda dumneavoastră să fie procesată în timpul sărbătorilor și sezoanelor de reduceri. Procesăm comenzi între luni și vineri. Comenzile vor fi procesate în aceeași zi de la data comenzii și expediate a doua zi după ziua de procesare. Vă rugăm să rețineți că nu livrăm în weekend.

Cât timp va dura să primesc comanda mea?

Sosirea comenzilor poate dura între 1-3 zile lucrătoare.

Ce se întâmplă dacă nu primesc comanda mea?

Dacă nu primiți comanda în 5-7 zile lucrătoare de la expediere, sunteți eligibil pentru o rambursare completă.

Voi fi taxat cu vame și taxe?

Nu, nu veți fi taxat cu nicio taxă.

Cum returnez un articol?

Vă rugăm să ne contactați la info@collagenabeauty.com

Ce se întâmplă dacă articolele pe care le-am primit sunt defecte/incorecte/deteriorate?

Vă rugăm să ne contactați dacă ați primit marfă incorectă, lipsă și/sau defecte. Vă rugăm să includeți numărul comenzii, fotografiile articolului (articolelor) și toate referințele aferente la primirea coletului. Vom face tot posibilul pentru a vă rezolva cazul cât mai curând posibil.

Când îmi voi primi rambursarea?

Toate rambursările vor fi creditate pe forma dumneavoastră inițială de plată. Dacă ați plătit cu card de credit sau de debit, rambursările vor fi trimise băncii emitente a cardului în termen de 7-10 zile lucrătoare de la primirea articolului returnat sau a cererii de anulare. Vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului pentru întrebări despre momentul în care creditul va fi înregistrat în contul dvs. Dacă nu ați primit încă un credit pentru returnarea dvs., iată ce trebuie să faceți: Contactați banca/societatea cardului de credit. Poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie publicată în contul dvs.